Yahoo vape gator kan idag pressentera att det inom kort kommer att öppna upp en helt ny vape butik – Denna kommer endast att sin verksamhet öppen på internet i form av en webshop. Vi var inne och kollade in den nya sidan som heter VAPE och det vi såg verka mycket bra måste vi säga.

Att det redan nu finns många andra vape butiker i Sverige verkar inte röra dem alls i ryggen, utan tvärt om så verkar detta företag satsa större än någon utav sina andra konkurenter på den svenska vaping scenen. Anledningen till att vi gillar VAPE är att de har ett löjligt stort utbud av både hårdvara och ejuice till sjukt bra priser på sin vape butik. Som de flesta utav de andra så har de ejuice med och utan nikotin, vanliga ecigaretter och vape poddar, men även en hel del ecigg startkit som lämpar sig väl för dig som vill testa.

Varför ska man testa att börja med en vape?

Vi tycker att dett det är helt utmärkt sätt att sluta röka vanliga cigaretter med, och det är mycket billigare än att springa och köpa nya cigg paket var och varannan dag. Din hälsa kommer också att tacka dig då du slipper att få i deg all den tjära och skit som en vape inte har.

Är det farligt att röka vape?

Absolut är det väll knappast en hälsokur att röka en vape produkt, men det är med allra största säkerhet betydligt nyttigare än att röka på en helt vanlig cigg. Det har ännu inte gjorts så mycket forsknin kring hälsoeffekterna över lång tids rökande av ecigg som vapes kallas för. Men det vi vet idag är att en vanlig cigg innehåller ca 3000 mer farliga ämnen än vad en elektronisk cigarett gör.

Lukten är också mycket bättre och det är inte lika farligt för ditt barn att andas in ejuice rök från en vanlig cigg – Så vill du sluta röka så tycker vi det är ett bra tillfälle att göra det nu istället för att vänta ett år till.